Estrena MEDIA: 'El colegio de los animales mágicos'

La quarta estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el film d'aventures alemany Die Schule der magischen Tiere (El colegio de los animales mágicos), de Gregor Schnitzler.

Es tracta d'una adaptació cinematogràfica de la sèrie de llibres del mateix nom.

Sinopsi

Ida és nova a la ciutat, li costa molt fer amics i ara és l'alumna més novell de l'escola Winterstein. Un dia, la seva professora els presenta Mortimer Morrison, que viatja pel món a la recerca d'"animals màgics". Cadascú d'aquests animals està destinat a convertir-se en l'ànima bessona d'un nen de la casa. Ida i Benni són els primers a triar i tenir-los com a companys màgics. A partir d'ara, Benni tindrà al seu costat l'anciana i sàvia tortuga Henrietta, i Ida comptarà amb una astuta guineu anomenada Rabbat. Quan els objectes continuen desapareixent a l'escola, els nens i els animals màgics s'han d'unir per resoldre el misteri del lladre del col·legi. Aquests animals són una cosa molt especial: no només tenen habilitats màgiques, també poden parlar i mostrar el seu propi caràcter!

9/9/2022

Die Schule der magischen Tiere (El colegio de los animales mágicos) s'estrena a les nostres sales de cinema divendres 9 de setembre de 2022 i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA a la Distribució.