Estrena MEDIA: 'El hombre que vendió su piel'

La segona estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama L'Homme qui a vendu sa peau ('El hombre que vendió su piel' / 'The Man Who Sold His Skin'), de Kaouther Ben Hania.

Una coproducció entre Tunísia, França, Bèlgica, Alemanya i Suècia, guardonada a la secció Orizzonti del Festival de Venècia 2020 amb el Premi al Millor Actor (Yahya Mahayni).

Sinopsi

Sam Ali, un jove sensible i impulsiu de Síria, abandona el seu país posant rumb cap al Líban, tot fugint de la guerra. Per poder viatjar per Europa i així viure amb l'amor de la seva vida, accepta tatuar-se l'esquena a mans d'un dels artistes contemporanis més importants que existeixen. Després de convertir el seu cos en una prestigiosa obra d'art, Sam comprèn a poc a poc que la seva decisió implica tot el contrari del que ell desitjava al principi: la llibertat.

 

8/4/2022

L'Homme qui a vendu sa peau ('El hombre que vendió su piel') s'estrena a les nostres sales de cinema divendres 8 d'abril de 2022 i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA a la Distribució