Estrena MEDIA: 'Estamos hechos para entendernos'

La segona estrena MEDIA de la setmana als cinemes és la comèdia romàntica francesa On est fait pour s'entendre ('Estamos hechos para entendernos'), de Pascal Elbé.

Escrita, dirigida i protagonitzada per Pascal Elbé, juntament amb Sandrine Kiberlain, Valérie Donzelli, Emmanuelle Devos i François Berléand.

Sinopsi

Antoine sembla no escoltar res ni ningú: els alumnes, els companys, els amics, els col·legues de feina, les amants… Tots li exigeixen més atenció i li recriminen la seva falta de concentració i empatia. Tot i que hi ha una bona raó perquè Antoine no escolti ningú: encara és jove, però ha perdut molta audició.

La nova veïna Claire, que ha vingut a viure temporalment amb la seva germana i la seva filla després de la pèrdua del seu marit, somia amb la pau i la tranquil·litat. No és ideal tenir de veí el sorollós Antoine, amb la seva música estrident i el seu despertador que sona sense parar. I no obstant això, Claire i Antoine estan fets l'un per a l'altre.

17/6/2022

On est fait pour s'entendre ('Estamos hechos para entendernos') s'estrena a les nostres sales de cinema divendres 17 de juny de 2022 i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA a la Distribució.