Estrena MEDIA: 'L'incident alienígena del Petit Alan'

La tercera estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el film d'animació infantil danès Lille Allan - Den Menneskelige Antenne ('L'incident alienígena del Petit Alan'), d’Amalie Næsby Fick.

La pel·lícula, seleccionada a la secció 'Family Films' del Festival de Sevilla 2022, és una adaptació del llibre infantil 'Lille Allan', escrit per l'autora i dramaturga Line Knutzon i per l'actor i còmic Peter Frödin, que es va publicar el 2013.

Sinopsi

Quan els pares del petit Alan es divorcien, ha de canviar de pis i anar a viure a una altra ciutat. Té moltes ganes de fer noves amistats i això el fa fer d'antena per al seu veí, un senyor que està fascinat pels ovnis. Paral·lelament, Britney és una alienígena que pot llegir la ment. Ha de fer un aterratge forçós i el Petit Alan i el seu veí intenten ajudar-la a tornar a casa. Es fan molt amics, però no són els únics que volen conèixer millor Britney. Un col·leccionista molt particular va darrere seu.

12/5/2023

Lille Allan - Den Menneskelige Antenne ('L'incident alienígena del Petit Alan') s'estrena a les nostres sales de cinema divendres 12 de maig de 2023 i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Contingut Single Project