Estrena MEDIA: 'Nunca volverá a nevar'

La segona estrena MEDIA de la setmana és el drama Never Gonna Snow Again ('Nunca volverá a nevar'), de Malgorzata Szumowska i Michal Englert.

Una coproducció entre Alemanya i Polònia que va passar amb èxit pel Festival de Venècia, pel Festival de Sevilla i que s'ha pogut veure també a la darrera edició del D'A Film Festival Barcelona

Sinopsi

Un massatgista arribat de l'Est entra a la vida d'uns rics que viuen en una comunitat tancada. La seva riquesa no impedeix que els residents transmetin tristesa. Aquest misteriós nouvingut sembla ser capaç de guarir les seves ànimes i canviar les seves vides.

Des d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya vam tenir l'oportunitat d'entrevistar-ne la directora, Małgorzata Szumowska, al seu pas pel D’A Film Festival Barcelona, que li va dedicar una retrospectiva. Podeu veure'n el vídeo a continuació:

28/5/2021

Never Gonna Snow Again ('Nunca volverá a nevar') s'estrena a les nostres sales divendres 28 de maig de 2021 i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica