Estrena MEDIA: 'Pan de limón con semillas de amapola'

La primera estrena MEDIA de la setmana és el drama Pan de limón con semillas de amapola, de Benito Zambrano.

El film es va poder veure a les darreres edicions dels Festivals de Sevilla i Valladolid. 

Sinopsi

En un petit poble de l'interior de Mallorca, l’Anna i la Marina, dues germanes que van ser separades durant l’adolescència, es retroben per vendre un forn de pa que han heretat d'una misteriosa dona a qui no coneixen de res.

Les dues germanes han portat vides molt diferents. L’Anna amb prou feines ha sortit de l'illa i segueix casada amb un home a qui ja no estima. La Marina viatja pel món treballant com a doctora cooperant per a una ONG.

Mentre intenten descobrir el secret que amaga la seva enigmàtica benefactora i la propietat que han heretat, les germanes hauran de fer front a vells conflictes familiars i esforçar-se per recuperar els anys perduts.

Pan de limón con semillas de amapola és una història sobre l'amistat, sobre els secrets ocults i sobre les receptes de pa oblidades. Però sobretot, és la història d'unes dones que aprenen a decidir, amb llibertat, sobre el seu futur.

 

12/11/2021

Pan de limón con semillas de amapola s'estrena a les sales de cinema divendres 12 de novembre de 2021 i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts (Slate Funding).