Estrena MEDIA: 'Vivir sin nosotros'

La segona estrena MEDIA de la setmana és el drama romàntic suec 'Are we lost forever', ('Vivir sin nosotros'), dirigit per David Färdmar.

La pel·lícula, que parteix d’un curtmetratge previ protagonitzat pels mateixos actors, compon la crònica d’un desenllaç amorós a través de les diferents etapes de negació, ràbia, dolor i superació.

Sinopsi

Després de llargs anys de festeig, Adrián (Björn Elgerd) i Hampus (Jonathan Andersson) han posat punt i final a la seva relació amorosa. Per un d'ells ha estat tot un alleujament; el final d'una tediosa etapa, per a l'altre, tot un trauma. Però, tot i les diferents percepcions, cadascun ha de continuar la seva vida. Des d'aquest moment començarà una nova vida per Adrián i Hampus, que es veuran embolicats en una espiral de retrobaments, segones oprotunitats i retrets que no tindran fi fins que se separin del tot.

 

14/5/2021

'Are we lost forever', ('Vivir sin nosotros') s'estrena a les nostres sales divendres 14 de maig i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica