Berlinale Talents 2024 obre inscripcions

Berlinale Talents ha obert el termini de la convocatòria per participar a la seva nova edició, que se celebrarà del 17 al 22 de febrer de 2024 a Berlín (Alemanya). La data límit per inscriure-s'hi és l'4 de setembre de 2023 a les 12h.

Berlinale Talents és el programa de desenvolupament de talent del Festival Internacional de Cinema de Berlín, amb laboratoris de desenvolupament de projectes que es duen a terme digitalment a finals de gener i una cimera in situ amb taules, debats i oportunitats de networking durant la Berlinale cada febrer.

Berlinale Talents s'adreça a professionals del cinema i la televisió amb una trajectòria laboral existent. Actualment estan oberts a actors de cinema, dissenyadors de públic (és a dir, comissaris, directors de cinema o festivals), compositors, directors de fotografia, directors, distribuïdors, editors, crítics de cinema, productors, dissenyadors de producció, agents de vendes, guionistes, dissenyadors de so i escenògrafs digitals.

El talent ve amb la responsabilitat de compartir, i tot el programa, des dels esdeveniments Summit fins als estudis i els laboratoris de desenvolupament de projectes, se centra no només en el que els experts tenen per oferir, sinó també en el que els talents poden aportar al grup. Les aportacions de tots i cadascun i la interacció entre els participants impulsen les sessions i són un complement valuós al tapís dels sis dies.

Esbrineu si sou elegible i obteniu una visió general ràpida del procés de sol·licitud per a la cimera i els laboratoris de desenvolupament de projectes a continuació. Per a preguntes relacionades amb l'elegibilitat, consells per completar la sol·licitud i molt més, consulteu les FAQs.

Termini de presentació de sol·licituds: 4 de setembre de 2023 a les 12:00 h CEST.

Presenteu la vostra candidatura a Berlinale Talents tot creant un compte aquí

4/7/2023

Berlinale Talents compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

Presenta la teva candidatura a Berlinale Talents tot creant un compte aquí.

Per a més informació consulta les FAQs.