Connecting Cottbus obre les convocatòries CocoPitch i CocoWip

La 24a edició de Connecting Cottbus Co-Production Market es durà a terme a Cottbus (Alemanya), en paral·lel al FilmFestival Cottbus, del 9 a l'11 de novembre de 2022, com un esdeveniment presencial amb components en línia addicionals.

Aquesta trobada té com a objectiu millorar les coproduccions europees, tot atorgant prioritat a les coproduccions est-oest d'Europa mentre connecta productors/es amb socis potencials.

Connecting Cottbus també està obert a productors de fora d'Europa interessats en temes i en col·laboracions amb Europa de l'Est.

Aquest mercat de coproducció selecciona tretze projectes de llargmetratge de ficció en desenvolupament com a part de la secció cocoPITCH. Els projectes seran presentats per dos representants del projecte (productor i director/guionista) davant d'una audiència de possibles coproductors, commissiong editors, agents de vendes, distribuïdors, representants de fons de cinematografia i altres finançadors.

A més, Connecting Cottbus presenta sis pel·lícules actualment en producció o postproducció a la seva secció de Work in Progress anomenada CocoWIP. Aquests projectes més avançats també es presentaran davant d'una audiència de coproductors potencials, commissiong editors, agents de vendes, distribuïdors, finançadors i, en aquest cas, a diferència de cocoPITCH, representants de festivals de cinema.

Durant el període de preparació (cocoLAB), tots els representants dels projectes formaran part d'un complet programa intensiu i personalitzat amb especialistes internacionals en guió, desenvolupament d'històries, producció, finançament, màrqueting, disseny d'audiències i pitching.

Les reunions personalitzades one to one es duran a terme durant tot l'esdeveniment entre els representants dels projectes i els socis potencials. Les reunions oficials s'ampliaran amb la possibilitat que es facin tant presencialment com en línia (per maximitzar l'abast dels representants de la indústria).

Data límit (cocoPITCH, projectes en desenvolupament): 15 de juliol de 2022.

Si us plau, llegeix les bases completes, prepara la informació requerida al checklist, completa el formulari de sol·licitud en anglès i envia el material a: pitch@connecting-cottbus.de

Data límit (cocoWIP, projectes work in progress): 24 d'agost del 2022.

Si us plau, llegeix les bases completes, prepara la informació requerida al checklist, completa el formulari de sol·licitud en anglès i envia el material a: wip@connecting-cottbus.de

Més informació

21/6/2022

Connecting Cottbus va comptar amb el suport d'Europa Creativa MEDIA per a la seva edició 2021.