EAVE Producers Workshop 2024 obre inscripcions

Es tracta d'un dels programes principals i més destacats de formació i desenvolupament per a productors/es.

Inclou formació, desenvolupament i treball en xarxa. Un programa d'un any de durada centrat en tres setmanes intensives de desenvolupament professional a través del treball en el desenvolupament de projectes de ficció, documentals i sèries de televisió.

Dates:

  • Taller 1: Luxemburg del 7 al 14 de març de 2024.
  • Taller 2: juny de 2024 (dates i llocs exactes per confirmar).
  • Taller 3: Karlskrona del 14 al 21 d'octubre de 2024.

Participants:

EAVE Producers Workshop s'adreça a productors/es (ficció, documental i sèries de televisió) que ja estiguin treballant a la indústria del cinema i la televisió i que vulguin expandir les seves operacions a l'àmbit internacional, tot augmentant el seu coneixement sobre producció i coproducció a Europa mentre es construeixen com a professionals paneuropeus/es.

El programa també dona la benvinguda a sol·licituds que provinguin de professionals de branques associades de la indústria (finançament, legal i financer, festivals i mercats, administració de mitjans...)

Cada any, cinquanta participants són seleccionats d'entre la majoria dels països de la UE i de més enllà. Tots formen part dels tres tallers d'una setmana de durada.

Com funciona?

La meitat dels participants assisteixen amb projectes i és un mitjà excel·lent de desenvolupament a través d'un enfocament intensiu en el projecte amb altres companys i experts durant tot l'any. L'altra meitat dels participants assisteix al programa per enfocar-se a desenvolupar les empreses o carreres. La majoria dels participants que assisteixen amb un projecte també porten el seu guionista durant les dues primeres setmanes, cosa que permet que productor/a i guionista es beneficiïn junts/es de sessions individuals amb experts en guions.

Durant els dos primers tallers, els participants treballen en grups dirigits per experimentats productors i amb diversos especialistes en anàlisi de guió, desenvolupament i finançament de la producció, aspectes legals de la coproducció, màrqueting, llançament/estrena, packaging etc.

Els graduats d'EAVE s'uneixen a una xarxa única de productors europeus actius que formen una de les columnes vertebrals de la indústria. A més, els participants i membres d'EAVE es beneficien de les nostres associacions amb els principals festivals i mercats cinematogràfics europeus on EAVE facilita la participació dels graduats.

Calendari:

Les entrevistes amb una preselecció de candidats es duran a a terme la tardor de 2023 i la selecció s'anunciarà al desembre de 2023.

Formulari de sol·licitud: En aquest enllaç.

Més informació: satu@eave.org

Data límit: 21 d'agost del 2023.

Més informació i inscripcions

 

13/7/2023

EAVE Producers Workshop d'EAVE compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA