Inscripcions obertes per a la nova edició d'EAVE Puentes

EAVE - European Audiovisual Entrepreneurs ha obert la convocatòria d'EAVE Puentes Latin America - Europe Co-Production Workshop 2023, el seu programa de formació i networking per al desenvolupament de coproduccions Europa - Amèrica Llatina. La data límit d'inscripció és el proper 15 de febrer. 

L'edició 2023 d'EAVE Puentes és la quarta sota la tutoria de l'experimentada productora i cap d'estudis del programa, Fernanda del Nido (Setembro Cine, Argentina/Espanya), coneguda per la seva prestigiosa trajectòria en coproduccions que involucren Europa i Llatinoamèrica com la guanyadora de l'Oscar, 'Una mujer fantástica' o els films 'Neruda' i 'Agua fría del mar'. 

Entre els experts d'aquest taller hi ha la productora i graduada d'EAVE, Didar Domehri (Maneki Films, França) com a líder del grup, així com Jacques Akchoti (França) com a script consultant. Se'ls uniran experts convidats tant d'Europa com de Llatinoamèrica, com ara Agustina Chiarino (Bocacha Films, Uruguai) i altres.

Qui s'hi pot presentar?

Aquest taller està destinat a professionals del cinema europeu i llatinoamericà interessats a desenvolupar lligams estrets entre Europa i Llatinoamèrica.

El grup seleccionat de participants estarà compost per 10 productors centrats en desenvolupament de projectes (pel·lícules de ficció només) i quatre o cinc professionals del cinema europeu (agents de vendes internacionals, distribuïdors, programadors de festivals, representants de mercats de coproducció…) o productors europeus centrats en el desenvolupament de les seves carreres (i que no portin un projecte específic al taller).

Productors europeus i llatinoamericans centrats en el desenvolupament de projectes:

EAVE està buscant experimentats productors de cinema als seus propis països que vulguin treballar a escala internacional i cocrear relacions creatives i de negoci entre Europa i Llatinoamèrica.

Hauran d'aplicar amb un projecte de llargmetratge de ficció en fase de desenvolupament. A més, els productors europeus sol·licitant la seva participació hauran de ser capaços de demostrar una clara involucració amb Llatinoamèrica i viceversa.

Professionals del cinema europeu centrats en el desenvolupament de les seves carreres:

EAVE està obert a més a rebre inscripcions de professionals europeus del cinema com ara agents de vendes internacionals, distribuïdors, programadors de festivals, representants de mercats de coproducció, finançadors o productors que vulguin millorar a la seva carrera, alhora que creen relacions comercials i creatives amb altres professionals de Llatinoamèrica.

Data límit: 15 de febrer de 2023.

Selecció: s'anunciarà a finals d'abril de 2023.

Calendari: EAVE Puentes es durà a terme durant dues setmanes d'un any. El primer taller del lliurament 2023 es durà a terme a Itàlia a finals de juliol o juliol d'aquest any (dates i localitzacions exactes per confirmar) en col·laboració amb FVG Audiovisual i MiC - Ministerio dei Beni Ambientali e Culturali

El segon es durà a terme a l'Uruguai a finals de novembre (dates i localitzacions exactes per confirmar) en col·laboració amb Bocacha Films i també amb el suport d'IBERMEDIA.

A més, gràcies a un acord especial, els participants d'EAVE Puentes podran assistir a Ventana Sur després del segon taller per enfortir encara més els llaços entre els productors d'Europa i Llatinoamèrica.

Quota de participació: Gràcies al suport d'Europa Creativa MEDIA, la participació és gratuïta. A cada participant us serà ofert l'allotjament durant l'estada al taller i es cobriran part dels àpats.

A més, s'oferirà un nombre limitat de beques parcials per contribuir a les despeses de viatge en casos específics.

Inscripcions

 

25/1/2023

EAVE Puentes d'EAVE - European Audiovisual Entrepreneurs compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.