Inscriu-te a la 3a edició del European News Media Forum

El proper 10 de novembre de 2022 es durà a terme la tercera edició de European News Media Forum des de Brussel·les (Bèlgica), que es podrà seguir també en línia.

Aquesta tercera edició se centrarà en les innovacions en el sector dels mitjans de comunicació, i reunirà ponents de premsa, televisió, ràdio, revistes, mitjans en línia i més per parlar de les innovacions en el sector dels mitjans de comunicació.

Després d'una primera edició sobre la seguretat dels periodistes i una segona edició sobre la transformació industrial, aquesta tercera edició de l'ENMF se centrarà en les innovacions en moltes formes, que van des de noves pràctiques sectorials sobre estàndards periodístics i governança dels mitjans fins a la viabilitat dels mitjans, adaptant-se als patrons de consum, i col·laboracions i associacions sectorials/intersectorials.

Les sessions constaran de diferents formats: presentacions, showcases, fireside chats i fishbowls. El públic s'hi pot unir en línia i presencialment.

Consulteu-ne el programa i inscriviu-vos-hi

Més informació

2/11/2022

La tercera edició del European News Media Forum es durà a terme el 10 de novembre de 2022, de 9h a 18h, a Brussel·les i en línia.

Notícia relacionadaNova edició del European News Media Forum