La Comissió Europea organitza un webinar sobre el nou portal Funding&Tender Opportunities

Europa Creativa MEDIA és un dels subprogrames gestionats per l'EACEA (Agéncia Executiva Europea d'Educació i Cultura de la Comissió Europea) per al període 2021-2027.

La informació sobre les oportunitats de finançament que presentaran els seus nous ajuts es publicaran durant les properes setmanes al Funding & Tender Opportunities Portal (F&TP) i també al nostre web

En aquest enllaç podreu assistir en línia a un esdeveniment de la Comissió Europea en anglès sobre el nou portal. La sessió porta per títol 'The Funding & Tenders Portal for Beginners' i la podreu veure el proper dijous 27 de maig de 10h a 12.30h

El seminari en línia explicarà i demostrarà com buscar oportunitats de finançament i socis, registrar la vostra organització, enviar propostes, gestionar el vostre perfil, explorar projectes i estadístiques finançats i moltes més funcions del Portal de finançament i licitacions (F&TP). La sessió s’adreça principalment a nous usuaris potencials de F&TP.

Podeu consultar-ne el programa i seguir-lo en línia des d'aquí. (No cal inscripció prèvia)

A més, des de l'enllaç següent us podeu desarregar un PDF en anglès de la Comissió Europea sobre com serà el procediment de presentació a les noves convocatòries que s'obriran aviat.

Més informació

10/5/2021

El webinar 'The Funding & Tenders Portal for Beginners' es durà a terme en línia dijous 27 de maig, de 10 a 12:30h.