Sessió informativa sobre les oportunitats de formació de l’International Screen Institute

El proper dimecres 22 de juny a les 11h, des d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, oferirem una sessió informativa sobre les oportunitats de formació que ofereix la iniciativa International Screen Institute, que compta amb el suport recent d'Europa Creativa MEDIA.

International Screen Institute ofereix diversos cursos de formació en cinema, televisió i mitjans audiovisuals, amb l'objectiu d'educar i connectar els professionals de la indústria audiovisual d'àmbit internacional.

Els tres cursos que ofereix l'International Screen Institute el 2022 són:

  • Legal and Business Affairs: sobre els aspectes legals i els contractes involucrats al cinema i a la televisió, i que es duu a terme a Viena del 13 al 17 d’aquest mes de juny.
  • Audience Design Lab: adreçat a identificar el públic final per a la vostra pel·lícula (treballant amb experts de la indústria europea del cinema independent en disseny d'audiències). Es duu a terme del 28 al 30 de juny de 2022 a Viena (Àustria) i el 19 de setembre de 2022 (en línia).
  • Sustainability Management: Curs per incentivar la gestió ambientalment sostenible als negocis de la indústria del cinema i de la televisió. El curs es durà a terme en línia del 6 al 8 d'octubre de 2022 i del 13 al 15 d'octubre de 2022 i el 12 de desembre de 2022 per al Mòdul 2, i les inscripcions s’obriran el proper 11 de juliol.

La sessió, moderada per Àlex Navarro, director d'Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, comptarà amb la participació de Julia Short, Cap d'Estudis d’International Screen Institute, que exposarà la metodologia innovadora dels seus cursos, que combinen les classes d'experts internacionals, els treballs pràctics i les tècniques d'aprenentatge digital amb presentacions.

L'objectiu de la sessió, organitzada per Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, és donar a conèixer les oportunitats de formació de l’International Screen i incentivar-ne la participació del sector audiovisual català. La jornada se centrarà especialment en el curs sobre Gestió de la Sostenibilitat, Sustainability Management, destinat principalment a empreses o responsables de projectes audiovisuals de cinema i televisió.

Cal destacar que la sostenibilitat és una de les prioritats del Programa Europa Creativa 2021-2027

 

16/6/2022

La sessió informativa 'Oportunitats de formació de l’International Screen Institute' es durà a terme en anglès dimecres 22 de juny a les 11h, en línia al canal Youtube ECDMEDIACat.

Comptarà amb la participació de Julia Short, Cap d’Estudis d’International Screen Institute, i l'Àlex Navarro, Director d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, moderarà la sessió.

Notícia relacionadaInscripcions obertes per als cursos de l'International Screen Institute