Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘El Cairo Confidencial’ (‘The Nile Hilton Incident’)

29/03/2018

El Cairo Confidencial (The Nile Hilton Incident), de Tarik Saleh, es va estrenar dijous 29 de març i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament i a la Distribució Automàtica. 

En el seu tercer llargmetratge, el suec Tarik Saleh s’acosta a la realitat d’Egipte (d’on prové la seva família) amb una història basada en un fet real (l’assassinat de la cantant Suzanne Tamim, que va tenir com a principal sospitós a un parlamentari proper al president Mubarak), ambientada a la Primavera Àrab. El film va triomfar en festivals tan prestigiosos com els de Sundance i Valladolid.

Sinopsi

Durant la Primavera Àrab, Noredin és un policia de El Caire amb un futur prometedor. El seu principal objectiu, per sobre de protegir la ciutat, és servir-se a si mateix, de manera que fa servir la seva posició per enriquir-se. Un dia rep l’avís d’anar a l’hotel Nile Hilton per ocupar-se de l’assassinat d’una coneguda cantant. A mesura que avancin les seves investigacions, Noredin es veurà enmig d’una trama que implica les elits intocables de la ciutat i haurà de prendre una decisió transcendental.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/poster_big_5.jpg

COMPARTIR