Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘El nuevo juguete’

08/09/2023

Le Nouveau Jouet (‘El nuevo juguete‘) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 8 de setembre de 2023 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució

Protagonitzada per Jamel Debbouze i Daniel Auteuil, la pel·lícula va arrasar a la la taquilla francesa, amb gairebé 7.000.000 d’euros de recaptació. El film és una revisió del clàssic de Francis Veber El juguete (Le Jouet, 1976).

Sinopsi

Samy viu feliç fora del sistema, en els projectes d’habitatge, amb els seus amics de la infantesa i la seva dona Jihane, que espera el seu primer fill. Per satisfer les necessitats de la seva futura família, molt de mala gana, accepta una feina com a vigilant nocturn en una botiga d’articles de luxe. Philippe Etienne és l’home més ric de França. Fred, insensible, des que va morir la seva dona fa un any, s’ha dedicat completament al negoci. Alexandre, el seu únic fill i hereu de tota la fortuna d’Etienne, manté el seu pare a distància, buscant refugi al món solitari del típic nen mimat. Pel seu aniversari, Philippe obre el departament de joguines de la botiga on treballa Samy i li diu a Alexandre que pot agafar el que vulgui, però Alexandre tria Samy.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/el_nuevo_juguete-cartel-11327.jpg

COMPARTIR