Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Gabi, dels 8 als 13 anys’

25/11/2022

Gabi, 8 till 13 år (‘Gabi, dels 8 als 13 anys’) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 25 de novembre de 2022 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament

Una coproducció entre Suècia, Noruega i Dinamarca, guardonada a diversos festivals internacionals i que es va poder veure també a la Secció Enfants Terribles del Festival de Gijón

Festivals i premis
*Estrena, abril de 2021 al Copenhagen International Documentary Film Festival (CPH:DOX). Nominada a Millor llargmetratge documental i seleccionada als Docs Award.
*Giffoni Film Festival 2021, nominada per al premi Gryphon.
*Premi al millor llargmetratge documental a l’International Nordic Film Festival New York 2021.
*Millennium Docs Against Gravity 2021, nominada a Primera aparició, Premi TVP Dokument, Premi del Públic i Premi de la revista Zweirciadlo.
*Premi IaF a la millor pel·lícula al Festival Mix Milano.
*Premi ECFA al millor documental europeu per a públic jove, al 62 Zlín Film Festival (2022).
*Menció especial en la categoria de Millor llargmetratge a El Meu Primer Festival (2022).

Sinopsi

Gabi tan sols vol ser Gabi. Un desig que sembla senzill, però que no ho és. Gabi se sent diferent. Tot i que en els seus vuit anys de vida, dir les coses clares no li ha suposat mai cap problema. Però quan la família es trasllada a un poble petit i arriba a la pubertat, les coses comencen a canviar.

Veiem el creixement de Gabi en pantalla al llarg de cinc anys, posant en dubte les idees preconcebudes sobre el gènere, la norma i el dret a ser qui vulgui ser.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/C_25131.jpg

COMPARTIR