Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Los buenos profesores’

17/05/2024

La primera estrena MEDIA de la setmana als cinemes és la comèdia dramàtica francesa Un métier sérieux (‘Los Buenos professores’), de Thomas Lilti.

Seleccionada al Festival de San Sebastián 2023, a la Secció Oficial Projeccions Especials Fora de Competició, la pel·lícula està protagonitzada per Vincent Lacoste juntament amb François Cluzet, Adèle Exarchopoulos, Louise Bourgoin, William Lebghil, Lucie Zhang i Bouli Lanners.

Sinopsi

Comença un nou curs escolar. Benjamin és un estudiant de doctorat sense beca. Davant la manca de perspectives de futur, accepta una feina com a professor en un institut de París. Sense formació ni experiència descobreix com pot ser de dura la professió de mestre en un sistema educatiu afectat per una manca de recursos crònica. Amb el suport i el compromís de la resta de docents, i una mica de sort, se’n replantejarà la vocació.

Un métier sérieux (‘Los Buenos professores’) s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 17 de maig de 2024 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/LosBuenosProfesoresPoster.jpg

COMPARTIR