Estrenes MEDIA

Estrena MEDIA: ‘Unicorns’

30/06/2023

Unicorns s’estrena a les nostres sales de cinema divendres 30 de juny de 2023 i compta amb el suport d’Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament (Slate Funding)

Protagonitzada per Greta Fernández al costat d‘Elena Martín, Nora Navas i Pablo Molinero, la pel·lícula va competir a la Secció Oficial de la darrera edició del Festival de Màlaga i es va poder veure també al Festival de Cinema d’Autor de Barcelona (D’A) 2023.  

Sinopsi

L’Isa podria tenir-ho tot… És una artista intel·ligent, guapa, jove i segura de si mateixa a qui li agradaria convertir-se en influencer. Feminista i poliamorosa, defensa la seva forma de vida. Quan el Guillem li demana que siguin exclusius, ella es nega i ho deixen. L’Isa ha de tornar a casa de la seva mare, on es retroba amb un vell trauma que podria haver-la influït en el passat. A la seva feina cool però precària en una agència de moda, la seva nova companya de treball, l’Abril, una reeixida influencer fotògrafa, està generant fascinació i dubtes professionals a l’Isa. Totes les seves contradiccions sortiran a la llum quan el seu món es comenci a enfonsar.

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/628602be80023.jpg

COMPARTIR