Consulta el programa de l'Atlàntida Mallorca Film Fest 2021

L'Atlàntida Mallorca Film Fest es durà a terme entre el 26 de juliol i l'1 d'agost de 2021 a Palma de Mallorca, que esdevindrà la seu física del festival de cinema, música i conferències; i del 26 de juliol al 26 dagost a Filmin. Podeu consultar-ne tota la programació.

Entre les presències internacionals que visitaran l'Atlàntida Mallorca Film Fest destaquen dues importants figures de cinema britànic: Judi Dench i Stephen Frears (rebran el Masters of Cinema en col·laboració amb la Mallorca Film Commission). A més, tots dos impartiran el 31 de juliol una màster class als cinemes Rívoli.

El festival presenta, un any més, una programació molt variada i completa. Atorga també espai per als espectadors més joves, amb la projecció de 'Mironins', un projecte transmèdia d'animació inspirat en l'obra de Joan Miró i que compta amb suport MEDIA al desenvolupament de contingut Single Project. Especialment adreçada a nens i nenes d'entre tres i sis anys, la proposta incentiva els més petits a introduir-se en el món de l'art. 

Dirigida por Mikel Mas, 'Mironins' està escrita per Celia Rico Clavellino, autora de 'Viaje al cuarto de una madre'. La projecció de 'Mironins' anirà acompanyada de dos tallers de Stop Motion que s'impartiran a la Fundació Miró de Palma.

Amb l'objectiu d'apropar les propostes de l'Atlàntida Mallorca Film Fest al públic balear, totes les activitats desenvolupades als espais exteriors seran gratuïtes i les projeccions a sales de cinema tindran un preu reduït de tres euros. Totes les entrades s'hauran de reservar a través del web del festival en aquest enllaç.

Consulteu-ne el programa aquí

A més, l'Atlàntida Mallorca Film Fest, en la seva onzena edició, torna a apostar pels joves talents del cine. Amb la col·laboració d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya i de l'Oficina MEDIA España, l'Atlàntida Mallorca Film Fest organitza la quarta edició del Mallorca Talents Lab, un espai que et permetrà desenvolupar el teu projecte de llargmetratge sota la lupa dels millors experts del sector cinematogràfic.

El Talents Lab té com objectiu estrènyer llaços entre joves creadors i professionals consolidats que tutoritzaràn i assessoraran en el desenvolupament dels projectes participants, preparant-los per accedir a convocatòries internacionals i al seu pas per festivals.

Enguany el Talents Lab va més enllà de la ficció per apropar-se també al documental i incorporar la posibilitat d’aconseguir el suport de Comunitat Filmin, S.L. ( “Filmin”), mitjançant el finançament anticipat de la futura obra audiovisual, comptant amb el suport i el seguiment del seu equip editorial durant un any.

Els 6 projectes de ficció seleccionats per participar a la IV edició del Mallorca Talents Lab són:

 • L'estrany, d'Oriol i Marc Guanyabens
 • Balearic, de Juan González
 • Mario, de Guillem Miró
 • Els homes i els dies, d'Arnau Vilaró
 • Ultravioleta, de Violeta Rodríguez i Mamen Díaz
 • Quest, d'Antonina Obrador

I els 6 projectes de documental seleccionats són:

 • Trasobares, de Sergi Merchán
 • What does a dog say to a bone?, de Javier Morales Prados
 • Saturno, de Daniel Tornero
 • Dos madres, de Ariadna Seuba
 • Los cangrejos, de Rubén Seca
 • The Human Hibernation Project, d'Anna Cornudella

El taller es realitzarà del 26 al 29 de juliol de 2021.

19/7/2021

Atlàntida Mallorca Film Fest és un projecte de Filmin, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA a la Distribució Online

Notícia relacionada: Atlàntida Mallorca Film Fest obre la 4a convocatòria de Mallorca Talents Lab