Disponible el vídeo de la conferència amb Cristian Mungiu, cineasta romanès

Ja està disponible el vídeo de la conferència amb Cristian Mungiuguionista, productor i director de cinema romanès, que es va dur a terme el passat dimarts 30 de maig a la sala Mompou de la seu de la SGAE a Barcelona, organitzada per la Residència de Guions de l’Acadèmia del Cinema Català i la nostra oficina Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

Considerat un dels més importants exponents de la Nova Onada del cinema romanèsCristian Mungiuguionista, productor i director de cinema, ha guanyat múltiples premis al Festival de Cannes, entre els quals destaca la Palma d'Or el 2007 amb '4 Meses, 3 semanas y 2 días, els premis al millor guió i la millor actriu el 2012 amb 'Más allá de las colinas', així com a la millor direcció el 2016 amb la pel·lícula 'Los exámenes'.

La seva darrera pel·lícula, R.M.N. (2022), va competir també a la passada edició del Festival de Cinema de Cannes. Tots els seus films comparteixen una marcada tendència temàtica i estilística, i compten amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució.

Cristian Mungiu va oferir una masterclass, que ens va permetre conèixer de primera mà el seu procés creatiu, l’evolució de la seva cinematografia, el seu estil cinematogràfic, així com les seves fonts d’inspiració. Al final de la sessió, el públic assistent va tenir l’oportunitat de fer-li preguntes.

No us perdeu el vídeo d'aquesta trobada única!