Disponible la nova guia de finançament de documentals d'EDN

Per primera vegada en edició digital, European Documentary Network (EDN) presenta la seva guia de finançament de documentals 2020. Aquesta guia proporciona als cineastes dedicats al documental tots els contactes d'indústria que necessiten a l'hora de finançar les seves obres. 

L'EDN Financing Guide és una eina efectiva per als professionals i inclou una àmplia descripció global de canals de televisió, fons, distribuïdores i altres fonts de finançament per a documentals. Amb la recopilació diversa, que inclou contactes directes amb potencials inversors o finançadors, la guia és una finestra única que cobreix tot l'espectre d'oportunitats de finançament internacional per a documentals. 

L'edició del 2020 d'aquesta guia proporciona informació detallada sobre més de 900 commissiong editors i compradors, sobre més de 450 canals de televisió amb presència de documentals, sobre més de 350 distribuïdors (només en versió base de dades), sobre més de 200 fons de finançament de cinema i sobre les plataformes VoD.

Les seccions inclouen, per tant, els canals de televisió (perfils detallats dels canals que adquireixen documentals amb dades de contacte de rellevants commissiong editors i compradors), els distribuïdors i els agents de vendes internacionals (cobrint cinema, televisió, no comercial, educacional i DVD), els fons (informació sobre ajudes o suport públic adreçat al desenvolupament, a la coproducció o a la distribució de documentals internacionals) i les noves plataformes de finançament (proveeix una descripció general de les plataformes com les de VoD, els agregadors, els canals online o els diaris oberts a treballs independents amb un perfil documental o que incloguin un nombre significatiu de documentals).

L'accés a les dues edicions de l'EDN Financing Guide està disponible per a tots els membres regulars d'European Documentary Network. A més de tenir accés a l'esmentada guia, els membres d'EDN es beneficien dels molts serveis valuosos que proporciona el fet de ser-ne membre (entre d'altres, obtenir una sèrie de descomptes en serveis de la indústria cinematogràfica i en esdeveniments documentals).

Consulta-ho tot sobre la guia en aquest enllaç.