Disponibles els vídeos del #EuropeCalls - Desenvolupament de Continguts Audiovisuals 2020

Ja podeu visionar els vídeos de la sessió #EuropeCalls Europa Creativa MEDIA de suport al desenvolupament de continguts audiovisuals, que va tenir lloc el passat dilluns 21 d'octubre de 2019 a la seu de l’SGAE de Barcelona.

L’objectiu de la jornada era incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català en la nova convocatòria de suport al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals – Projectes individuals, el proper termini de presentació de sol·licituds de la qual és el 13 de novembre de 2019. La idea era ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes.

La jornada va comptar també amb la presència de Nacho Monter, advocat de Guionistes Associats de Catalunya, que va donar resposta a les qüestions relacionades amb els drets d’autor en les obres audiovisuals.

Vídeo 1: Benvinguda i presentació dels Drets d'Autor en les Obres Audiovisuals, a càrrec de Nacho Monter, advocat de GAC. 

Vídeo 2: Presentació de la convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport al desenvolupament de continguts audiovisuals (projectes individuals) EACEA/17/2019

 Consulteu aquests i altres vídeos a través del nostre canal de YouTube.

29/10/2019

La primera data límit per a presentar-se a la convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport al desenvolupament de projectes individuals és el 13 de novembre de 2019.

Per estar al dia dels vídeos dels nostres actes, feu-vos subscriptors del nostre canal de YouTube.

Notícia relacionada: Publicada la convocatòria Europa Creativa MEDIA de Suport al Desenvolupament de Continguts Audiovisuals (Single Project)