El fòrum de coproducció When East Meets West 2022 obre convocatòria

La propera edició del fòrum de coproducció When East Meets West es durà a terme en format híbrid del 24 al 28 de gener de 2022. La data límit per inscriure-s'hi és el proper 30 d'octubre

La propera edició de WEMW marcarà l’inici d’una nova era en el disseny i la planificació del mercat de producció. Després de deu anys basat en un format físic tradicional i un any completament en línia, la nova generació de WEMW introduirà un nou concepte basat en format i contingut híbrid, amb una plena integració horitzontal entre participants físics i virtuals.

WEMW tindrà lloc el 24-28 de gener de 2022 i inclourà un primer mòdul de tres dies en funcionament tant in situ a Trieste com en línia, i un segon mòdul només disponible a la plataforma digital WEMW.

El centre de l'esdeveniment continuarà sent el Fòrum de Coproducció dedicat a documentals i llargmetratges en desenvolupament de tot Europa i més enllà.

La propera edició de WEMW reunirà més de 600 professionals del cinema de més de 50 països, en particular dels països orientals i occidentals del focus WEMW 2022: Rússia i Regne Unit, Irlanda, Canadà i EUA.

Criteris d'elegibilitat:

  • Productors/es d'Europa, Canadà, EUA i Llatinoamèrica són elegibles per presentar-s'hi.
  • Els projectes han de ser llargmetratges de ficció o documentals en desenvolupament amb preferiblement el 5-10% del seu pressupost total ja assegurat.
  • Els projectes han de tenir potencial de coproducció internacional.

Presentació:

Els sol·licitants han d'incloure: el formulari de sol·licitud emplenat, un tractament en anglès de 5 a 8 pàgines, un pla de finançament, teaser / visuals / mood board del projecte presentat i obres prèvies del director/a. Per poder presentar la teva sol·licitud i els materials necessaris hauràs de crear el teu propi compte i emplenar el formulari seguint aquest enllaç.

Procés de selecció:

Els projectes seleccionats seran anunciats a finals de desembre de 2021 i els productors/es / directors/es seleccionats/des tindran l'oportunitat de presentar el seu projecte en pitchings a Trieste (Itàlia) davant nombroses personalitats clau en la presa de decisions de la indústria, així com davant dels professionals registrats de manera online.

L'organització de When East Meets West organitzarà trobades individuals presencials i reunions en línia. A més, de nou, acompanyarà els projectes seleccionats abans, durant i després de l'esdeveniment tot organitzant altres reunions amb Business Angels d'arreu d'Europa (seleccionats per a cada projecte amb la col·laboració d'EAVE - European Audiovisual Entrepreneurs i Eurodoc).

Els equips participants tindran també l'oportunitat de rebre consells sobre coproducció, finançament, màrqueting i distribució d'acord a les necessitats primordials de cadascun dels projectes.

WEMW Scouting Days:

Tots els sol·licitants tindran la possibilitat de reunir-se virtualment amb l’equip de WEMW els dies 8, 15, 22 i 29 d’octubre per debatre projectes, compartir idees o dubtes o obtenir més informació sobre el fòrum de coproducció i el procés d’enviament. Per programar la franja més adequada, poseu-vos en contacte amb l'organització a info@wemw.it.

Juntament amb el Fòrum de Coproducció, WEMW 2022 oferirà un programa ric i animat que inclou obres en curs, tallers i pànels, així com una sèrie d’iniciatives totalment noves, com ara el WEMW Slate Market i els Inspirational Labs.


Més informació

11/10/2021

When East Meets West compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

Inscripcions fins al 30 d'octubre