Estrena MEDIA: 'Au bout des doigts'

La tercera estrena MEDIA de la setmana és 'Au bout des doigts' ('La clase de piano' / 'In your hands'), una comèdia dramàtica dirigida per Ludovic Bernard. 

Es tracta d'una coproducció entre França i Bèlgica, protagonitzada per Jules Benchetrit, promesa emergent del cinema francès, Lambert Wilson i la nominada a l'Oscar Kristin Scott Thomas, entre altres.

Sinopsi

La música és el secret de Mathieu Malinski, un tema del qual no s'atreveix a parlar al barri on passa l'estona amb els seus col·legues. Quan un dels petits furts que sol dur a terme amb aquests el fa acabar al calabós, Pierre Geitner, director del Conservatori Nacional Superior de Música aconsegueix treure'l a canvi d'hores d'interès general. Però Pierre té una idea completament diferent per a Mathieu. Veu en ell el futur gran pianista en potència que porta dins i per això, l'inscriu en el concurs nacional de piano. Mathieu entra en un nou món els codis del qual ignora, comença les classes amb la intransigent "Contesa" i coneix Anna, de la qual s'enamorarà.

8/2/2019

'Au bout des doigts' ('La clase de piano' / 'In your hands') s'estrena divendres 8 de febrer i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA a la Distribució Automàtica