Estrena MEDIA: 'El sueño de la sultana'

La segona estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el drama d'animació El sueño de la sultana (Sultana's dream), d’Isabel Herguera.

Una coproducció entre Espanya, Alemanya, Itàlia i Portugal, guardonada al Festival de San Sebastián, seleccionada a la Seminci i a L'Alternativa i nominada als Premis Forqué

Sinopsi

Inés és una jove donostiarra incapaç de somiar i una mica perduda que descobreix accidentalment el llibre 'El somni de la sultana', on es descriu el País de les dones, un lloc on les dones són totes científiques i tenen el poder, mentre que els homes estan tancats a casa, limitats per la seva ignorància. Fascinada per aquest clàssic de la literatura utòpica feminista, i per la seva autora, l'escriptora i activista musulmana Begum Rokeya Hossain, Inés s'embarca en un viatge iniciàtic a través de l'Índia a la recerca de les traces de l'autora i del País de les Dones.

17/11/2023

El sueño de la sultana (Sultana's dream) s'estrena a les nostres sales de cinema divendres 17 de novembre de 2023 i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Contingut (Single Project).