Estrena MEDIA: 'La puerta de al lado'

La segona estrena MEDIA de la setmana és la comèdia negra alemanya Nebenan (La Puerta de al lado), de Daniel Brühl.

El film, protagonitzat pel mateix Daniel Brühl, juntament amb Peter Kurth, Aenne Schwarz, Rike Eckermann i Gode Benedix, va competir a la darrera edició dels Festivals de Berlín i de Sevilla

Sinopsi

Daniel és un conegut actor que un matí deixa enrere el seu elegant àtic a Berlín, la seva preciosa dona i la mainadera que té cura dels seus dos fills petits per volar a Londres per al càsting d'una pel·lícula de superherois. De camí a l'aeroport s'acosta al bar de sempre per repassar el text i fer un cafè tranquil·lament sense adonar-se que el seu veí Bruno, que mai abans havia vist, ve seguint-lo de prop. Al bar, Bruno comença a conversar amb Daniel en allò que queda clar que no és una trobada casual. El veí de la porta del costat té informació íntima sobre la vida de Daniel i la seva família que fa que la trobada es converteixi en una experiència incòmoda.

19/11/2021

Nebenan (La Puerta de al lado) s'estrena a les nostres sales de cinema divendres 19 de novembre de 2021 i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts (Slate Funding).