Estrena MEDIA: 'My Sunny Maad'

La segona estrena MEDIA de la setmana als cinemes és el film d'animació Ma famille afghane (My sunny Maad), de Michaela Pavlátová.

Una coproducció entre la República Txeca, França i Eslovàquia, guardonada amb el Premi del Jurat al Festival d'Annecy 2021, nominada al Globus d'Or 2022 i guanyadora del Premi César 2023 al Millor Film d'Animació.

Sinopsi

Kabul, Afganistan. Herra és una jove d'origen txec que decideix deixar-ho tot per amor i seguir Nazir, el seu futur marit. Herra no és conscient de la classe de vida que l'espera a l'Afganistan postalibà ni el tipus de família de la qual formarà part: un avi liberal, un nen adoptat amb alta capacitat intel·lectual, i Frista, que faria qualsevol cosa per escapar-se de les violentes urpes del seu marit. Des del punt de vista de dona europea, amb les diferències culturals i generacionals de fons, Herra és testimoni i part activa dels trastorns que la seva nova família afganesa viurà diàriament.

17/3/2023

Ma famille afghane (My sunny Maad) s'estrena a les nostres sales de cinema divendres 17 de març de 2023 i compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA a la Distribució