European Writers Club, nova iniciativa de networking per a guionistes europeus

El proper 30 de març es durà a terme el primer esdeveniment de European Writers Club, la nova iniciativa de networking per a guionistes europeus, endegada per diverses oficines Europa Creativa MEDIA europees

El programa MEDIA de la Unió Europea no només reforça la coproducció sinó també la cocreació i el treball dels guionistes més enllà de les fronteres nacionals i lingüístiques.(*)

Els Desks d'Europa Creativa, ambaixadors del programa MEDIA, donen suport a aquest camí i estan encantats de convidar-vos a una nova iniciativa anomenada European Writers Club (Club Europeu d'Escriptors).

Aquesta iniciativa serveix per implementar els objectius de la UE, tot estimulant la col·laboració entre creadors de tota la Unió Europea i per alimentar un grup de talents europeus.

En el marc del European Writers Club (Club Europeu d'Escriptors), s'organitzaran dos actes en línia i un presencial (hora i lloc per confirmar). El primer es durà a terme dimecres 30 de març, d'11:00 a 12:00h, en línia.

Programa

  • Conferència sobre l'esperit de la coescriptura europea a càrrec de Tony Grisoni, cap d'estudis de Series Lab Talents (Torino Film Lab), que ha treballat amb Michael Winterbottom i ha estat coautor de "Fear and Loathing in Las Vegas".
  • Seguidament, una entrevista amb l'escriptor de "Fauda" Michal Aviram (Israel) i Martin Behnke ("Berlín, Alexanderplatz", "Dark", Alemanya) sobre les seves experiències en l'escriptura en una llengua estrangera a la sèrie internacional "Munich Match" d'Amusementpark Film. Arne Sommer, MOIN Filmfund, moderarà l'entrevista. Logline de Munich Match: 50 anys després de la massacre de Munic, Munic acull un partit de futbol entre un club de futbol israelià i un alemany. Quan les coses comencen a trencar-se, sembla que la història es pot tornar a repetir.

Inscriviu-vos-hi abans del 28 de març tot enviant un correu electrònic a Europa Creativa Desk Hamburg: info@ced-hamburg.eu.

Rebreu un enllaç a zoom abans de l'esdeveniment. 

(*) Informació de context:
La Comissió Europea va publicar la convocatòria "Writing European" amb el següent objectiu: "enfortir la capacitat de la indústria audiovisual europea per crear sèries de ficció d'avantguarda que puguin atraure audiències més enllà de les fronteres, i alimentar una comunitat de talents europeus capaços de treballar més enllà de les fronteres nacionals i lingüístiques. Hauria de permetre a les empreses europees augmentar la seva col·laboració i oferir als talents oportunitats contínues a Europa al llarg de la seva carrera".
La iniciativa European Writers Club serveix per implementar els objectius de la UE, per donar impuls a persones creatives a l'àmbit regional i per oferir una xarxa més forta.

22/3/2022

El primer esdeveniment de la iniciativa de networking per a guionistes europeus European Writers Club es durà a terme en línia el 30 de març de 2022, d'11:00 a 12:00h.