Inscripcions obertes per a les activitats d'indústria del D'A Film Lab Barcelona

El D'A Film Lab Barcelona, que es durà a terme de manera presencial a Barcelona entre el 25 i el 30 de març de 2023, en el marc del D'A Film Festival (23 març - 2 abril), té obertes les inscripcions per a les diverses activitats d'indústria (tallers i xerrades), adreçades als professionals del sector audiovisual. 

Entre les diverses activitats, sessions gratuïtes amb inscripció prèvia, figuren les següents, que compten amb la col·laboració de la nostra oficina:

Com serà la indústria del cinema d’aquí a cinc anys?

L’Informe Nostradamus és una prestigiosa publicació anual que analitza el futur més proper (3-5 anys) de la indústria audiovisual a través d’entrevistes i investigacions amb figures clau de la indústria. El D’A Film Lab Barcelona rep Johanna Koljonen, responsable del projecte, que dibuixarà algunes de les claus del que serà el Nostradamus Report 2023, que es presentarà al maig al Marché du Film del Festival de Canes.

Xerrada en anglès a càrrec de Johanna Koljonen, investigadora, escriptora i analista de mitjans, i dinamitzada per Àlex Navarro, coordinador d'Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

Dilluns 27 de març a les 10:30h
Sala Mompou (SGAE)

Inscripció

Montse Triola, d’Andergraun Films, juntament amb els coproductors portuguesos i francesos del film, Joaquim Sapinho (Rosa Filmes) i Pierre-Olivier Barder (Idéale Audience), ens presenten a tall d’estudi el viatge creatiu i el procés de producció del film amb suport MEDIA Pacifiction, d'Albert Serra, des de les primeres pedres del projecte fins a la recerca de socis i finançament a altres països europeus, aspectes del pressupost o detalls sobre la seva experiència amb el fons bilateral de suport a la coproducció d’obres francoportugueses i altres ajuts europeus a la coproducció.

Dimecres 29 de març a les 16h
Sala Mompou (SGAE)

Inscripció 

Taller en anglès que inclourà una fotografia completa de les darreres novetats dels diferents fons regionals, nacionals i europeus per donar suport a la coproducció internacional. Des d’oportunitats regionals per coproduir amb França fins al finançament nacional a Espanya i Portugal i els ajuts a la coproducció en l’àmbit europeu com Eurimages o Europa Creativa MEDIA.

Una sèrie de presentacions curtes i de preguntes i respostes amb representants dels fons, i un exercici enfocat a refrescar les oportunitats que tenen els productors a l’hora de finançar coproduccions a Europa, concretament des d’Espanya, Portugal i França. Es comptarà amb representants de diferents fons de suport a la coproducció des d’ICAA, ICEC, ICA Portugal, Ciclic França, Eurimages o Europa Creativa MEDIA.

Ponents:
Silvia Anoro (Subdirecció General de Foment. ICAA), Pablo Pérez de Lema (Promoció i Relacions Internacionals. ICAA), Nuno Fonseca (Relacions Internacionals. ICA), Àlex Navarro (Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya), Pierre Dalois (Responsable Création. Ciclic Centre-Val de Loire)

Dijous 30 de març a les 10h
Sala Mompou (SGAE)

Inscripció

Taller adreçat a productors emergents enfocat en els pros i contres de la coproducció internacional, què s’ha de fer i què no quan t’embarques en un projecte audiovisual produint amb socis d’altres països, errors que cal evitar i raons editorials i estratègiques per aventurar-se en la coproducció amb altres socis i altres cultures.

La productora Roshanak Behesht Nedjad, mentora habitual dels tallers d’EAVE, oferirà una sessió completa a la manera de reality check per a productors, i convidarà els assistents a pensar en les prioritats i necessitats que també tenen els fons públics als quals sovint sol·licitem ajuda o els financers a qui demanem que entrin a fer costat a la nostra pel·lícula.

Taller en anglès a càrrec de Roshanak Behesht, Productora i CEO d’In Good Company. 

Dijous 30 de març a les 15h
Sala Mompou (SGAE)

Inscripció

Consulteu la resta d'activitats d'indústria del D'A Film Lab Barcelona