Inscripcions obertes per a l’#EuropeCalls Europa Creativa Cultura – Suport als Projectes de Traducció Literària

El proper divendres 16 de març de 2018 tindrà lloc una nova sessió #EuropeCalls sobre la convocatòria de suport als projectes de traducció literària d'Europa Creativa Cultura, tot centrant-se en els aspectes tècnics de la convocatòria i en les bones pràctiques. L’acte se celebrarà a la sala d’actes de l’Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, Barcelona). Podeu formalitzar la vostra inscripció a través d’aquest enllaç.

Aquesta sessió informativa està organitzada per l’Oficina Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, en col·laboració amb l'oficina Europa Creativa Cultura, i se centra en la nova convocatòria de suport als Projectes de Traducció Literària del Programa Europa Creativa Cultura, que té prevista la publicació la segona setmana de març, i el termini de la qual es preveu per al mes de maig de 2018. 

L’objectiu de la jornada és incentivar i fomentar la participació del sector editorial català en la convocatòria de suport als Projectes de traducció literària del subprograma Cultura d’Europa Creativa. La idea és informar sobre les novetats de la convocatòria, així com ajudar els editors culturals que disposen ja d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes.

La jornada s’adreça a operadors del sector editorial especialment interessats en aquesta línia del Programa, destinada a finançar la traducció i promoció d’obres de ficció europees (novel·la, conte, còmic, poesia, teatre, literatura infantil, etc.) d’alt valor literari.

 

PROGRAMA

9.45h  - 10.00h. Registre inscrits.

10.00h - 10.15h. Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador de l’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

10.15h - 11.15h. Presentació de la línia de suport als Projectes de traducció literària del Subprograma Cultura del Programa Europa Creativa:

  • Estructura i principis generals.
  • Aspectes tècnics i novetats de la convocatòria.
  • Balanç dels resultats de la convocatòria anterior.

Helena del Barrio, de l’equip tècnic de l’oficina Europa Creativa Cultura per Espanya. 

11.15h - 11.30h. Precs i preguntes.

11.30h - 12.00h.  Exemple de bona pràctica. Projecte beneficiari de les convocatòries 2015 i 2016 de suport als projectes de traducció literària d’Europa Creativa Cultura.

12.00h - 12.15h. Precs i preguntes.

12.15h - 12.30h. Conclusions finals i cloenda de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro. 

 

1/3/2018

La sessió #EuropeCalls Europa Creativa Cultura – Suport als Projectes de Traducció Literària se celebrarà divendres 16 de març de 2018 a l’Arts Santa Mònica de Barcelona.

Inscripcions a través d’aquest enllaç