Inscriu-te a la conferència amb el cineasta romanès Cristian Mungiu

La Residència de Guions de l’Acadèmia del Cinema Català i l’Oficina Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya us conviden a la conferència amb Cristian Mungiu, guionista, productor i director de cinema romanès, que es durà a terme el proper dimarts 30 de maig a les 17h a la sala Mompou de la seu de la SGAE a Barcelona.  

Considerat un dels més importants exponents de la Nova Onada del cinema romanès, Mungiu ha guanyat múltiples premis al Festival de Cannes (concretament, la Palma d'Or el 2007 amb 4 Luni, 3 saptamini si 2 zile (‘4 Meses, 3 semanas y 2 días’), els premis al millor guió i la millor actriu el 2012 amb După dealuri (Beyond the Hills / Au delà des colines), així com a la millor direcció el 2016 amb la pel·lícula Bacalauréat (‘Graduation’ / ‘Els exàmens’).

La seva darrera pel·lícula, R.M.N. (2022), va competir també a la passada edició del Festival de Cinema de Cannes. Tots els seus films comparteixen una marcada tendència temàtica i estilística, i compten amb el suport d’Europa Creativa MEDIA a la Distribució.

Tot aprofitant la seva estada a Barcelona, Cristian Mungiu oferirà una masterclass, que ens permetrà conèixer de primera mà el seu procés creatiu, l’evolució de la seva cinematografia, el seu estil cinematogràfic, així com les seves fonts d’inspiració. Al final de la sessió, el públic assistent tindrà l’oportunitat de fer-li preguntes.

No us perdeu aquesta trobada única!

La sessió es durà a terme en anglès.

L'aforament és limitat i és imprescindible confirmar l'assistència a través del formulari següent. 

18/5/2023

La conferència amb el cineasta romanès Cristian Mungiu es durà a terme dimarts 30 de maig a les 17 hores a la Sala Mompou de la seu de la Sgae a Barcelona (Passeig de Colom, 6. BCN 08002).

Inscripcions gratuïtes