Inscriu-te a les Activitats d'Indústria del DocsBarcelona 2021

Entre les Activitats d'Indústria del DocsBarcelona, que compten amb el suport d'Europa Creativa MEDIA, figuren diversos tallers adreçats a documentalistes i estudiants, enguany destinats a millorar els seus projectes en diferents aspectes, des del muntatge o el tràiler fins a la presentació.

Si vols millorar el teu projecte documental, inscriu-t'hi!

Els teasers són la porta d’entrada a tots els mercats de finançament, compradors, fons, així com també als festivals. Són la cara visible dels projectes en desenvolupament, una part essencial, que juga un gran paper en tot el procés.

Taller presencial a Barcelona. Es durà a terme el 20, el 25 i el 27 de maig. Les places són limitades. Per inscriure-hi el teu projecte, registra't al DocsBarcelona&Me i emplena el formulari de l'activitat.  

Més informació i inscripcions

DocsBarcelona brinda l’oportunitat de realitzar consultories creatives de manera online per projectes en estat de rough cut. L’objectiu és que els projectes puguin mostrar el seu treball a experts internacionals de reconeguda trajectòria que els ajudaran a millorar el resultat final de la seva pel·lícula.

Les places són limitades i el termini per inscriure-s'hi finalitza el proper 10 de maig.

Més informació i inscripcions

Aprofitem també per recordar-vos que les inscripcions com a acreditat estan obertes. L'acreditació professional del DocsBarcelona et permet gaudir online de presentacions de pitch, activitats de networking, conferències i master classes, així com accedir a tot el llistat de professionals i a les pel·lícules del festival del DocsBarcelona 2021, a través de la plataforma DocsBarcelona&Me.

Fins al 29 d'abril pots comprar-la amb descompte, per només 50€ (IVA inclòs)!

Més informació

 

23/4/2021

Les Activitats d'Indústria del DocsBarcelona compten amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

Més informació.

Acreditacions professionals