La 10a edició del Festival D'A, online

A causa de la crisi global relacionada amb el Covid-19 i donada la incertesa de la seva evolució, el D’A Film Festival Barcelona, que s’havia de celebrar del 30 d’abril al 10 de maig, ha decidit traslladar una selecció de la seva programació a una versió online del festival en les mateixes dates previstes

El D’A 2020 s’associa amb Filmin, la plataforma de cinema en streaming, per presentar una selecció de les 100 pel·lícules que s’havien programat per a la desena edició, celebració que queda ajornada fins al 2021.

Després d’una profunda reflexió i davant la impossibilitat de fer el festival en les condicions òptimes, tant pel que fa a la programació com als directors que havien de visitar el festival, el D’A Film Festival Barcelona ni es cancel·la ni s’ajorna, sobretot pensant en els calendaris futurs que afectaran els propers esdeveniments culturals de la ciutat i d’arreu del món. Per això estan treballant per confeccionar una programació que representi fidelment l’esperit del festival, aquest cop per portar a les cases de tothom el millor cinema independent internacional, les pel·lícules triomfadores a festivals de tot el món i el cinema espanyol més emergent.

Del 30 d’abril al 10 de maig el D’A Film Festival Barcelona en la seva versió online presentarà una selecció d’unes 35 pel·lícules, mantenint el Premi Talents dotat amb 10 000 euros a la millor pel·lícula d’un director o directora amb menys de tres pel·lícules en la seva filmografia. Es manté igualment el premi de la crítica i el premi del públic, i també la composició del jurats.

 

20/3/2020

El D’A Film Festival Barcelona trasllada una selecció de la seva programació a una versió online del festival en les mateixes dates previstes (del 30 d'abril al 10 de maig)