Nova edició de l’European Film Forum al 75è Festival de Cinema de Venècia

El proper 1 de setembre, Europa Creativa MEDIA organitzarà una nova edició del European Film Forum, durant la 75a edició del Festival de Cinema de Venècia. El Fòrum analitzarà el paper dels festivals després del 2020, tot centrant-se en la manera d'enfortir la promoció de les pel·lícules i arribar a un públic més ampli.

Sota el títol "Creació del brunzit entorn a les pel·lícules: Promoció, Festivals i MEDIA després de 2020", el European Film Fòrum tindrà lloc el dissabte 1 de setembre de 2018, de 16.00 a 18.00 a l'Hotel Excelsior, a Venècia Lido, Sala degli Stucchi.

Enguany, el Festival de Cinema de Venècia s'esdevindrà en el marc de les propostes de la Comissió sobre Europa Creativa MEDIA, AVMSD i drets d'autor.

Després de la proposta oficial d'Europa Creativa del 30 de maig, el Fòrum Europeu de Cinema d'aquest any és una excel·lent ocasió per debatre sobre les prioritats del nou programa i les opcions concretes de MEDIA en el futur. Pel que fa al suport a festivals, el pressupost actual ajuda a arribar a més de 3,5 milions de persones. Els festivals d'avui tenen un paper fonamental en la creació de públic per a pel·lícules. Quin impacte tindria més suport MEDIA per a festivals i una millor cooperació entre ells?

L'esdeveniment analitzarà la manera com els festivals evolucionen i com podem treure el màxim profit del finançament del programa MEDIA per donar suport als festivals en el futur.

Més informació

7/8/2018

European Film Forum és una plataforma de la Comissió Europea per a un diàleg estructurat entre els responsables polítics i les parts interessades en el sector audiovisual.

El proper European Film Forum serà a la 75a edició del Festival de Cinema de Venècia el dissabte 1 de setembre de 2018