Participa al Marché du Film de Cannes 2021 sota el paraigües de MEDIA Stands

Europa Creativa MEDIA estarà present, a través de MEDIA Stands, al proper Marché du Film del Festival de Cannes, amb el seu estand i espais de reunions disponibles per a empreses (si el mercat presencial es duu a terme, com estava previst, del 6 al 15 de juliol de 2021 a Cannes).

Ja està obert el termini d'inscripció per participar al Marché du Film de Cannes sota el paraigües de MEDIA Stands. Les places s'assignaran per ordre d'arribada i, tot i que el termini d'inscripció finalitza el 22 de juny de 2021, és molt probable que els espais disponibles per a empreses s'esgotin aviat. 

El Marché du Film atreu professionals d'arreu del món, és la cita més important de l'any per a la indústria de cinema i s'ha consolidat com un punt de trobada per a més de 12.400 professionals -xifres prèvies a la pandemia-. Un total de 3.900 productors, 3.300 compradors o distribuïdors i 1.000 organitzadors de festivals van atendre presencialment a aquesta trobada.

Beneficis:

Presència de la teva empresa al European Pavilion (Número per confirmar, Village International) del Marché du Film.

Hi haurà un estand per a més de 250 participants:

 • Acreditació amb descompte de 329 euros (exc. ​​IVA): Inclou Market badge amb accés a l'European Pavilion, a les projeccions del Marché du Film i del Festival de Cannes. Conté aparició a la guia (si el registre és abans del 22 de juny de 2021).
 • Acreditació de 329 euros per persona (exc. ​​IVA) + 74 euros: Inclou acreditació al Marché du Film i accés al Producers Network.
 • Àrea amb seients i taules petites.
 • Zona de benvinguda amb hostes/ses internacionals.
 • Servei de cafeteria.
 • Wi-Fi.
 • Zona d'emmagatzematge.
 • Servei de missatgeria.
 • Displays en format A4.
 • Catàleg en línia.

Marina Club (Riviera):

Per als agents de vendes que viatgin a Cannes per incrementar les seves vendes internacionals, hi ha una àrea d'Europa Creativa MEDIA al Marina Club (Riviera H6). Aquesta zona té una àrea de reunió amb taules i cadires, així com un/a hoste /ssa per prendre nota dels missatges i de les reunions. També disposa de connexió Wi-Fi.

Elegibilitat:

Durant el procés d'inscripció, hauràs de proporcionar informació sobre com compleixes amb els criteris.

L'acreditació està oberta a empreses europees i independents en actiu a la indústria audiovisual que ofereixin contingut europeu (*).

Són especialment benvingudes les sol·licituds provinents d'empreses que mai no han assistit al Marché du Film de Festival de Cannes, les d'empreses que han rebut suport d'Europa Creativa MEDIA i les procedents de països amb baixa capacitat de producció audiovisual.

(*) Per contingut europeu s'entén qualsevol obra de ficció (incloent cinema d'animació) o documental que sigui una producció completada, un projecte o un format que compleixi amb les següents condicions:

 • La majoria de la feina ha estat produïda o serà produïda per empreses establertes en un o més països participants a Europa Creativa MEDIA.
 • Hi ha una involucració significativa de professionals que són ciutadans o residents dels països que participen a Europa Creativa MEDIA.

No s'accepten els continguts següents:

 • Enregistraments en viu, programes de televisió, reality shows, programes educacions o d'aprenentatge, documentals promocionals de turisme, making offs, reportatges d'animacions, programes de notícies i docu-soaps.
 • Obres o projectes que promocionin, directa o indirectament, missatges que són contraris a les polítiques de la Unió Europea (per exemple: projectes que siguin contraris als interessos de la salut -alcohol, tabac, drogues-, que no respectin els drets humans, la seguretat de les persones o la llibertat d'expressió).
 • Obres o projectes que promocionin la violència i/o el racisme o el contingut pornogràfic.
 • Obres o projectes de naturalesa promocional.
 • Obres o projectes que siguin produccions institucionals per promocionar una organització específica o les seves activitats.

Registre:

Un cop que la teva empresa sigui considerada elegible, rebràs un codi. Hauràs d'utilitzar-lo per registrar-te al portal web del Marché du Film (ja sigui únicament com a participant general o per formar part del Producers' Network o dels tallers d'indústria). Quan MEDIA Stands t'envïi el codi, també inclourà instruccions concretes en aquest sentit.

Inscripcions MEDIA Stands.