Presenta el teu documental al Docs For Sale

Presenta la teva pel·lícula a Docs for Sale, catàleg en línia del mercat del Festival IDFA. Aquesta plataforma pretén facilitar la venda de documentals d'alt nivell, tot reunint totes les parts interessades sota un mateix sostre. Cada any més de 300 agents de vendes, distribuïdors, representants de cadenes de televisió, així com programadors de festivals viatgen a Amsterdam per visionar els millors documentals disponibles per al mercat internacional.

La plataforma està oberta a documentals creatius d'arreu del món. Per presentar la teva pel·lícula, hauràs d'emplenar un formulari, que està disponible a través de l'apartat MyIDFA a la pàgina web del festival.

Si la teva pel·lícula resulta seleccionada estarà disponible a la llibreria online del festival i s'inclourà en el seu catàleg online, on estarà visible per a potencials compradors en un entorn segur durant el període d'un any.

Elegibilitat:

  • Totes les sol·licituds presentades se sotmetran a un procés de selecció.
  • Només els documentals creatius acabats després de l'1 de setembre de 2017 seran elegibles per formar part de Docs for Sale.
  • Només s'inclouran versions en anglès a la plataforma: ja sigui en anglès o amb diàlegs en anglès, o en versió original amb subtítols en anglès.
  • No seran elegibles els següents gèneres: documentals de natura, guies de viatge, pel·lícules informatives o corporatives.
  • Tots els documentals seleccionats per participar al Festival IDFA seran seleccionats automàticament per a Docs for Sale.

La data límit d'inscripcions és el 15 de setembre de 2018.

Més informació.

17/7/2018

Més informació i inscripcions

La data límit d'inscripcions és el 15 de setembre de 2018.