Publicada la nova edició de la nostra revista eMEDIAcat!

Ja podeu consultar a través d’un lector digital o mitjançant descàrrega en pdf la nova edició de la nostra revista en línia eMEDIAcat, que recull notícies d’actualitat relacionades amb el programa Europa Creativa MEDIA i la indústria audiovisual catalana.

En aquesta edició comptem amb una editorial a càrrec d'Àlex Navarro, director de la nostra oficina, sobre la nova etapa del Programa Europa Creativa MEDIA 2021-2027; un balanç dels resultats MEDIA obtinguts a Catalunya entre 2014-2020; un especial sobre Educació en la Imatge i els projectes catalans beneficiaris (Moving Cinema i Learning by Docs); la presència de films MEDIA als Premis de l'EFA (European Film Awards) i al Premi Lux; una entrevista a Efthymia Zymvragaki, de Gris Medio Productions Paul Vall Capdet, seleccionada a les iniciatives amb suport MEDIA When East Meets West i IDFA Academy amb el seu projecte 'Un triste y vulgar solitario'; i els rodatges dels films amb suport MEDIA 'Mediterráneo', de Marcel Barrena i 'Libertad', de Clara Roquet.  recents d'Inicia Films de projectes MEDIA: 'Uno para todos’, de David Ilundain i ‘Las niñas’, de Pilar Palomero. 

Aquest número també inclou un article sobre la 2a edició de la iniciativa 'A Season of Classic Films', que inclou projeccions gratuïtes de clàssics europeus per celebrar el patrimoni cinematogràfic europeu arreu d’Europa. I un anàlisi dels resultats de les convocatòries MEDIA i Cultura obtinguts a Catalunya durant 2020. També s'inclouen les tradicionals seccions d’Agenda de cursos i iniciatives amb suport MEDIA.

15/1/2021

Aquests i molts més continguts els podeu consultar descarregant-vos el pdf o utilitzant el lector digital.

També podeu consultar els números anteriors de l’eMEDIAcat aquí.