Inscripcions obertes per al 7è Mentoring Projects de l’Alternativa Professionals

Mentoring Projects és la trobada que l’Alternativa Professionals organitza des de 2013 amb l’objectiu d’impulsar la creació, la producció i la distribució d’obres audiovisuals en desenvolupament. La data límit per presentar-hi projectes és el 27 de juny de 2019.

Mentoring Projects se celebra en el marc del Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, per aprofitar la potencialitat del festival com a plataforma per donar visibilitat al cinema independent. En aquesta 26a edició, el festival tindrà lloc de l’11 al 17 de novembre de 2019.

L’organització concertarà les sessions amb experts segons els seus criteris. Alguns d’aquests treballs podran ser seleccionats per a participar en tallers i laboratoris, i d’altres optaran a diferents recompenses.

A cada projecte seleccionat en la convocatòria s’assignarà un professional escollit específicament per poder resoldre les necessitats de l’autor/a, productor/a o distribuïdor/a que l’hagi presentat.

Tenint en compte les característiques de cada projecte, l’organització concertarà les sessions amb experts segons els seus criteris i possibilitats. Alguns d’aquests treballs escollits per al Mentoring Projects podran ser seleccionats per a participar en tallers i laboratoris, i d’altres optaran a diferents recompenses.

S’accepten projectes en fase d’escriptura, preproducció, producció o postproducció. 

Consulteu les bases i les condicions generals a través d’aquest enllaç.

6/5/2019

Més informació