DocsBarcelona 2023 obre les inscripcions de projectes per a les activitats d’indústria

DocsBarcelona 2023 ha obert les convocatòries de les seves activitats d'indústria. Segons l’estat del vostre projecte i els vostres interessos, podeu inscriure'l al Public Pitch, Speed Meetings i Rough Cut Pitch fins al 28 de febrer a les 13h

El DocsBarcelona Industry es durà a terme de manera presencial del 23 al 26 de maig en el marc del Festival DocsBarcelona. Els projectes seleccionats optaran a premis per al seu desenvolupament.

El mercat de finançament3 activitats diferents aquest any: el Public Pitch, els Speed Meetings i el Rough-Cut Pitch, que ja estan oberts a projectes d'arreu del món.

Public Pitch

Presenta el teu projecte davant d'un gran panell de commissioning editors, fons de finançament i agents de vendes d’arreu del món. Una gran oportunitat per explicar el teu projecte.

Una selecció de 10 projectes de gran qualitat pujaran a l’escenari davant d'un panell d’experts, format pels finançadors convidats en aquesta edició: Commissioning Editors, fons de finançament, agents de vendes, programadors de festivals i distribuïdores d’arreu del món. Cada projecte seleccionat farà una presentació en viu, on exposarà el seu tràiler i rebrà el feedback dels finançadors.

Speed Meetings

Reuneix-te individualment amb finançadors i finançadores, commissioning editors interessats i interessades en el teu projecte. Fareu una trobada one to one de 15 minuts per establir els acords més interessants.

Els Speed Meetings són una activitat presencial i en línia, on al voltant de 30 projectes seleccionats es reuniran individualment durant 15 minuts amb finançadors i altres experts. Les reunions s'organitzaran prèviament i es realitzaran durant els dies 24, 25 i 26 de maig. Per a les reunions que es duguin a terme en línia, es tindran en compte les diferents zones horàries del món.

Rough-cut Pitch

Si el teu projecte ha passat la fase de desenvolupament i tens un primer muntatge, pots presentar-lo al Rough-Cut Pitch, on podràs aconseguir finançament per al teu documental.

El Rough-Cut Pitch és una activitat presencial, i en directe en línia, on una selecció de 4 documentals en estat de rough cut, es presentarà davant d'un gran panell de finançadors i experts del sector d’arreu del món, interessats en projectes en aquesta fase.

Cada projecte tindrà l’oportunitat de fer una presentació de 20 minuts, seguida de 10 minuts més de feedback dels finançadors, que hauran tingut accés previ al material del projecte incloent-hi el tràiler i les escenes seleccionades. Tot seguit, els projectes i els finançadors es reuniran individualment.

Inscriu-hi el teu projecte

Els projectes s’han de presentar mitjançant el formulari a la plataforma DocsBarcelona&Me.

La data límit per enviar projectes és el 28 de febrer de 2023, a les 13:00h (UTC/GTM + 1) Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb industry@docsbarcelona.com

Més informació

2/2/2023

DocsBarcelona Industry compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.