Finalitza el rodatge del film amb suport MEDIA 'Desmontando un Elefante', d'Aitor Echevarría

El llargmetratge de ficció 'Desmontando un Elefante', òpera prima del director català Aitor Echevarría, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al European Slate Development, ha finalitzat el rodatge, que s'ha allargat durant 5 setmanes a diferents localitzacions de Barcelona

Produïda per Arcadia Motion Pictures en coproducció amb Pegaso Pictures AIE i la francesa Noodles Production, la pel·lícula compta amb la participació de RTVEMovistar Plus+ i TVC, més el finançament de l'ICAA i el suport de l'ICEC i del programa Europa Creativa MEDIA. Arribarà a les sales de cinema el 2024, distribuïda per Filmax

Protagonitzada per Emma Suárez, Natalia de Molina, Dario Grandinetti i Alba Guilera, i amb guió del mateix Echevarría, juntament amb Pep Garrido, la pel·lícula retrata un drama familiar que aborda el tema de l’alcoholisme com a punt de conflicte entre una mare i una filla.

Sinopsi

Marga (Emma Suárez), una arquitecta d'èxit, torna a casa després d'haver passat dos mesos internada en un centre de rehabilitació per un problema d'addicció amb el qual la família va conviure en silenci durant anys.

Després de la seva arribada, Marga intentarà refer la seva vida anterior mentre la seva filla menor, Blanca (Natalia de Molina), veurà com l'atenció que bolca sobre la seva mare afecta tant les seves relacions com el seu somni de ser ballarina professional.

Un any després, "l'elefant" segueix tan enorme com sempre. Encara que almenys, ara, tothom el pot veure.

6/7/2023

'Desmontando un Elefante', òpera prima del director català Aitor Echevarría, compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al European Slate Development per part d'Arcadia Motion Pictures.