'MEDIA al Maldà' us convida a la projecció del film amb suport MEDIA 'Upon Entry'

El proper dimecres 27 de setembre, des d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya i en el marc de la segona temporada del cicle 'MEDIA al Maldà', us convidem a la projecció de la pel·lícula amb suport d'Europa Creativa MEDIA 'Upon Entry', d'Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez, al Cinema Maldà de Barcelona.

El cicle 'MEDIA al Maldà', iniciat al setembre de 2022, convida el públic, gràcies al suport d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunyal'últim dimecres o dijous de cada mes, a la projecció d’una pel·lícula europea amb suport d’Europa Creativa MEDIA al Cinema Maldà de Barcelona, que forma part de la xarxa de sales de cinemes Europa Cinemas, que compta també amb el suport d'Europa Creativa MEDIA.

La propera sessió (i la primera d'aquesta segona temporada 2023-2024) es durà a terme el dimecres 27 de setembre de 2023 a les 20:30h, amb la projecció de la pel·lícula amb suport d'Europa Creativa MEDIA 'Upon Entry', òpera prima d'Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez, guanyadora del Premi FIPRESCI al Festival de Tallinn (Estònia) i de la Biznaga de Plata a Millor Interpretació Masculina per a Alberto Ammann. 

Comptarem amb la presència del director Alejandro Rojas i de Carles Torras (Zabriskie Films), productor de la pel·lícula, que presentaran el film abans de la projecció.

Sinopsi

Diego, urbanista veneçolà, i Elena, ballarina contemporània de Barcelona, es muden als Estats Units amb els seus visats aprovats per començar una nova vida. La seva intenció és impulsar les seves carreres professionals i formar una família a “la terra de les oportunitats”. Però en entrar a la zona d'immigració de l'aeroport de Nova York, són conduïts a la sala d'inspecció secundària, on els agents de duanes els sotmeten a un procés d'inspecció desagradable i a un interrogatori psicològicament extenuant, en un intent de descobrir si la parella té alguna cosa a amagar.

L'objectiu del cicle 'MEDIA al Maldà' és promoure el cinema europeu i de qualitat entre l’audiència i difondre la labor del Programa Europa Creativa MEDIA pel que fa al suport de l’audiovisual europeu

La iniciativa pretén contribuir a la promoció, la circulació i la visibilitat de les pel·lícules europees, tot fomentant també el desenvolupament del públic, per tal que descobreixi i valori el cinema independent europeu en pantalla gran i fora de les plataformes.

L’activitat, iniciada el mes de setembre de 2022, pretén també reforçar i promocionar la gran tasca social i cultural que duu a terme el Cinema Maldà, al cor de Barcelona, i l’únic que perdura al barri de Ciutat Vella. El Maldà, que va celebrar el 75è aniversari el 2021, és un cinema ‘diferent’, que conserva l'essència d'aquells entranyables cinemes de barri, i que lluita cada dia amb propostes creatives i innovadores per convocar el públic a les sales i crear comunitat. Un cinema que defuig de les estrenes més comercials i aposta per una programació de qualitat.

Amb la projecció de 'Upon Entry' s'inicia la temporada 2023-2024 del cicle 'MEDIA al Maldà'.

Al llarg de la primera temporada 2022-2023, les pel·lícules projectades van ser, per ordre cronològic: 'Pacifiction', d'Albert Serra; 'McCurry, la búsqueda del color', de Denis Delestrac; 'Cerdita', de Carlota Pereda; Vasil, d'Avelina Prat; 'La Maternal', de Pilar Palomero; 'Girasoles Silvestres', de Jaime Rosales; 'Suro', de Mikel Gurrea; 'As Bestas', de Rodrigo Sorogyen; i 'El Inocente', de Louis Garrel.

7/9/2023

Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya us convida* a la projecció del film amb suport MEDIA 'Upon Entry', d'Alejandro Rojas i Juan Sebastián, al Cinema Maldà

Dimecres 27 de setembre de 202320:30h

Cinema Maldà (Carrer del Pi, 5. Barcelona)

*Entrada lliure fins a completar aforament