Contracte marc múltiple “en cascada” per a l’organització d’esdeveniments i accions promocionals EACEA/2017/01

L’Agència Executiva d’Educació, Audiovisual i Cultura i la DG CONNECT obren una convocatòria de licitació per a oferir serveis relatius a l’organització d’activitats promocionals, esdeveniments i conferències relacionades amb les grans trobades industrials dels sectors culturals i creatius, principalment en el context de la indústria audiovisual. La data límit per a presentar candidatura és el 20 de març de 2017.

El contractant haurà de tenir la capacitat d’organitzar la participació de l’Agència i la DG CONNECT en els esdeveniments i expositors/mercats nacionals/internacionals. La major part dels esdeveniments tindran lloc dins d’un dels Estats membres de la Unió i dels països participats al subprograma MEDIA.

Activitats específiques:

El contractant haurà d’organitzar i gestionar activitats promocionals, esdeveniments i conferències en l’àmbit dels sectors culturals i creatius, principalment en el context de la indústria audiovisual.

Crearà i implementarà esdeveniments adreçats a promoure activitats i productes de comunicació per a les necessitats del subprograma MEDIA d’Europa Creativa.

El contractant també haurà d’organitzar la participació i la representació de la unitat MEDIA de la Comissió Europea (DG CONNECT) i de l’Agència i del programa Europa Creativa en general en els esdeveniments, exposicions o mercats audiovisuals, incloent-hi la conceptualització, la instal·lació i la gestió dels estands.

El contractant haurà de ser capaç de preparar, organitzar i gestionar els estands umbrella MEDIA en el marc dels grans esdeveniments audiovisuals. Tindrà un paper proactiu en relació als participants seleccionats abans i durant el mercat/la presència de l’estand umbrella. Haurà de demostrar que pot oferir informació actualitzada, assegurar una formació i donar consells als participants i suggerir noves iniciatives o nous serveis a implementar per tal de seguir les tendències i l’evolució del mercat.

Per tal de garantir una màxima coherència, el contractant vetllarà particularment, en les seves negociacions amb els organitzadors dels esdeveniments en relació als detalls de tria i localització dels espais, per a garantir que el subprograma MEDIA es beneficiï de la màxima visibilitat.

El contractant assumirà sol la responsabilitat del contracte i de la gestió dels recursos humans i tècnics necessaris per a oferir el servei. L’Agència, però, es reserva el dret d’examinar el perfil dels recursos afectats i prestarà especial atenció a les solucions proposades.

Més informació sobre els serveis a realitzar.

L’acció d’aquesta convocatòria és de 48 mesos. La data límit per a presentar-s’hi és el 20 de març de 2017.