Estrenes MEDIA

Publicats els resultats del 1er termini de la convocatòria Europa Creativa MEDIA de suport als Festivals de Cinema

07/05/2020

Més informació sobre aquests i altres resultats MEDIA aquí.

Entre els seleccionats, no hi ha cap festival català, ni espanyol,en aquesta ocasió.

La Comissió Europea ha donat suport a 33 festivals (de 95 sol·licituds rebudes), amb un import total d’1.579.000 euros.

Podeu consultar els resultats d’aquesta convocatòria a través dels següents enllaços:

Un dels objectius del subprograma MEDIA és donar suport al desenvolupament de l’audiència per tal d’estimular l’interès i millorar l’accés a les obres audiovisuals europees, especialment mitjançant la promoció, esdeveniments, coneixements cinematogràfics i festivals. És per això que, mitjançant aquesta convocatòria, dóna suport a:

  • Iniciatives que presentin i promoguin la diversitat de les obres audiovisuals europees.
  • Activitats per promoure els coneixements cinematogràfics i augmentar l’interès del públic per a les obres audiovisuals europees.

Dels 33 festivals seleccionats, 27 van ser seleccionats en la mateixa data límit de la convocatòria EACEA 32/2018, quatre nous festivals s’han seleccionat en aquesta convocatòria, com el Festival de cinema d’Odesaa a Ucraïna i el Festival Internacional de Cinema de Brussel·les a Bèlgica.

La selecció dels 33 festivals beneficiaris inclou: 14 propostes són festivals globals, 8 festivals dedicats als documentals, 5 festivals de curtmetratges, 4 adreçats a les joves audiències i 2 festivals d’animació.

El segon termini d’aquesta convocatòria MEDIA de suport als Festivals de Cinema EACEA/26/2019 es tanca el proper 21 de maig de 2020, per a festivals que comencen entre l’1 de novembre de 2020 i el 30 d’abril de 2021. Període de l’activitat: 12 mesos.  

Més informació

http://www.europacreativamedia.cat/wp-content/uploads/estrenes/ResultatsFestivalsweb.jpg

COMPARTIR