27 Times Cinema selecciona 27 joves cinèfils de la UE per assistir al Festival de Cinema de Venècia

Europa CinemasLUX Audience Award i Giornate degli Autori organitzen la 13a edició de 27 Times Cinema, una iniciativa que permet 27 joves cinèfils de la Unió Europea assistir al Festival de Cinema de Venècia amb les despeses pagades, tot representant un país cadascú.

Ja s'ha anunciat la llista dels 27 amants del cinema europeus seleccionats, entre més de 250 sol·licituds procedents de més de 50 cinemes de la xarxa d'arreu d'Europa, per formar part de la 13a edició de 27 Times Cinema.

Aquests 27 joves, tots d'entre 18 i 25 anys, es trobaran per primera vegada a Venècia on passaran dues setmanes respirant l'ambient d'un festival internacional de cinema de referència. Aquí actuaran com a membres del jurat que atorga el Premi al Director de GdA (20.000 €).

Després del Festival, el seu viatge continuarà de tornada a casa on es convertiran en ambaixadors i influencers del Lux Audience Award, tot promocionant les pel·lícules nominades al seu propi país durant la campanya de votació, liderant el jurat més gran d'Europa.

El llistat de participants seleccionats en aquesta 13a edició és el següent:

El participant espanyol seleccionat és Manuel Palenzuela, com a representant del Cinema Renoir de Madrid.

Més informació

28/7/2022

Més informació