Cartoon posposa els seminaris Cartoon Business i Cartoon Digital

A causa de la contínua propagació del coronavirus i de l'augment global de les mesures de seguretat, la direcció de Cartoon ha pres la decisió de posposar els seminaris internacionals Cartoon Business i Cartoon Digital

Així, el seminari sobre nous models emergents de negoci en l'àmbit de l'animació Cartoon Business, que tenia previst celebrar-se a finals de març, tindrà lloc del 9 a l'11 de desembre de 2020 a Las Palmas de Gran Canària. La nova data límit d'inscripció és el 24 de novembre

Mentre que el seminari internacional Cartoon Digital, que havia de celebrar la novena edició a Cagliari (Cerdenya, Itàlia) del 26 al 28 de maig de 2020, es posposa fins més endavant. Les dates estan encara pendents de confirmació.  

Cartoon Business és un important esdeveniment anual centrat en ajudar els productors d'animació a augmentar la seva activitat comercial i en incrementar el finançament o l'explotació de les obres europees d'animació en el mercat internacional.

28 experts internacionals compartiran el seu coneixement en matèria de finançament i de continguts. Compartiran originals casos d'estudi i les millors pràctiques internacionals. A Gran Canària es veuran exemples sobre com incrementar el desenvolupament i la longevitat de les marques de l'animació europea en un mercat actual tan globalitzat.

A partir dels estudis de cas i dels consells dels experts, Cartoon Business donarà a conèixer les vies de finançament i ingressos per a les sèries d’animació, incloent-hi les noves oportunitats amb serveis VOD, editors de llibres, financers, programadors i creadors de continguts digitals.

Cartoon Business s’adreça a productors d’animació joves i experimentats que volen informar-se de com el nou paisatge mediàtic pot millorar la forma de finançar i explotar les seves sèries de televisió animades. A mesura que s'alça una nova dècada, Cartoon Business 2020 se centra en el que podria aportar la propera dècada per a la indústria europea de l'animació.

Uniu-vos a executius d’animació i de difusió d’alt nivell d’arreu d’Europa mentre dibuixen el futur empresarial de l’animació europea. El finançament públic i privat, nous models de negoci, concessió de llicències i marxandatge, oportunitats digitals, i qüestions legals s’examinen amb ponents de primer nivell.

Consulteu el programa de les jornades.

Més informació i inscripcions.

Cartoon Digital, organitzat també per Cartoon, analitzarà l'evolució de les plataformes i buscarà la innovació en una indústria en constant canvi.

Durant tres dies Cartoon Digital donarà la benvinguda a professionals de l'animació perquè explorin els últims desenvolupaments en animació digital i pantalles connectades.

El seminari es desenvolupa amb l'objectiu d'informar i inspirar els productors sobre els nous avenços digitals (a més de la televisió i els programes lineals) que podrien adoptar de manera creativa per crear programes innovadors amb nous socis.

Ponents de caire internacional assistiran a Cagliari per discutir durant 3 dies el fet de com la combinació d'Internet i mobilitat ha obert grans oportunitats creatives i de negoci per als creadors de contingut d'animació i els productors.

L'edició de 2019 va comptar amb representants de canals de televisió com France 4, RTVE, Disney Channel, a més d'empreses de producció de videojocs i altres reeixits productors digitals.

La quota de registre és de 400 euros (+IVA). Inclou l'acreditació, dos sopars, tres dinars i cinc pauses de cafè/aperitiu.

Més informació i inscripcions.

17/3/2020

Cartoon Business i Cartoon Digital són iniciatives de Cartoon Media, amb el suport d’Europa Creativa MEDIA.

Més informació.