CEE Animation Workshop 2022 obre el termini d'inscripció

CEE Animation Workshop és un programa d’un any per desenvolupar projectes i millorar les habilitats dels productors i les productores en el camp de l’animació. El termini per inscriure-s'hi és el proper 15 de novembre.

El programa està obert a professionals de tots els Estats membres que participen al programa Europa Creativa MEDIA. Amb el seu enfocament integral, CEE Animation Workshop acompanya un projecte des de les seves primeres etapes fins a un projecte completament desenvolupat i preparat per accedir al mercat internacional per a finançament.

CEE Animation Workshop s’adapta a les necessitats dels productors i els seus equips creatius que tenen projectes d’animació de qualsevol format (curtmetratges, TV, llargmetratges, pel·lícules híbrides, XR). També està obert a un nombre limitat de productors o professionals del cinema orientats a la carrera que vulguin desenvolupar una estratègia a llarg termini per a la seva empresa o negoci amb un enfocament d’animació.

El taller se centra principalment en productors i projectes de països amb poca capacitat de producció. El programa també convida a productors i projectes de països de mitjana i alta capacitat productiva a presentar una sol·licitud si tenen un vincle o interès demostrat en el codesenvolupament i la coproducció amb països de baixa capacitat productiva o la regió del CEE.

“El 2022 obrim el Taller d’animació del CEE als participants de tots els països participants a MEDIA, no només als països de baixa capacitat productiva. Estem atenent les tendències i necessitats de la indústria de l'animació, en particular la necessitat de buscar associacions amb una àmplia gamma de socis europeus. El Taller d’Animació del CEE continua centrant-se principalment en els països de baixa capacitat productiva, però s’ampliarà com a pont per facilitar la col·laboració en línia amb les estratègies recentment adaptades d'Europa Creativa MEDIA per donar suport al codesenvolupament entre els països de capacitat de producció alta i mitjana/baixa ”, explica Juraj Krasnohorsky , Cap d'estudis. A més, CEE Animation Workshop ofereix un nombre limitat de beques.

El programa s’estructura com una combinació de treball en grup, treball individual amb tutors, conferències, classes magistrals, pànels i casos pràctics. Hi haurà un enfocament pràctic a fer progressos significatius en el desenvolupament de guions, visuals i paquets de producció. El taller culmina amb una presentació final individualitzada d’un paquet de producció complet i un pitch pre-gravat a un grup d’agents de la indústria acuradament seleccionats, inclosos representants d’organismes de finançament, emissores, productors, agents de vendes i distribuïdors. A més de participar en el programa complet del taller, els participants orientats a la carrera professional (participants sense projecte) reben assessorament personal per al desenvolupament de la seva carrera i estratègia empresarial.

El programa està liderat per reconeguts productors i consultors de guions d'animació en el paper de líders de grups, que supervisen i assessoren de prop els projectes durant tota la durada del programa. Conferències, classes magistrals, estudis de casos i consultes individuals són impartides per reconeguts experts i professionals de la indústria.

L’edició 2022 del CEE Animation Workshop constarà de 4 mòduls: 3 mòduls seran en línia i 1 serà presencial:

  • Febrer de 2022 – En línia.
  • Abril de 2022 – En línia.
  • Agost de 2022 – Presencial a Polònia.
  • Novembre de 2022 – En línia.

La data límit per presentar la sol·licitud és el 15 de novembre de 2021.

El termini d'inscripció finalitza el 15 de novembre de 2021.

Condicions d'inscripciódocuments necessaris i formulari d'inscripció.

 

13/10/2021

CEE Animation Workshop compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA