Comença el rodatge del film amb suport MEDIA 'Suro'

S'ha iniciat el rodatge de l'òpera prima de Mikel Gurrea, Suro, que compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts (Single Project)

El film està produït per Lastor Media i coproduït per Malmo Pictures i la vasca Irusoin, i compta amb la participació de TV3 i EITB, el finançament de l'ICAA i l'ICEC i el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament. La distribució de la pel·lícula en territori nacional es durà a terme a càrrec d'Avalon

El rodatge es va iniciar el passat 19 de juliol i s'allargarà fins al 19 d'agost per diferents localitats de l'Empordà.

La cinta, un thriller dramàtic ambientat a l'Empordà, està protagonitzada per Vicky Luengo i Pol López. El repartiment el completen actors i actrius no professionals de les comarques de l'Alt Empordà, el Baix Empordà, la Selva o el Maresme, que es van incorporar a la producció després d'un llarg procés de càsting realitzat durant un any i mig per tot el territori català.

Sinopsi

L'Ivan i l'Elena reactiven l'antiga explotació de suro que acaben d'heretar. La seva condició de propietaris forasters i la creixent tensió entre els llevaires locals i els immigrants els obligarà a decidir entre canviar el seu nou entorn o adaptar-s'hi.

20/7/2021

Suro, de Mikel Gurrea, compta amb el suport d'Europa Creativa MEDIA al Desenvolupament de Continguts