Disponible el vídeo de la sessió informativa sobre la nova convocatòria MEDIA European Co-Development

Ja podeu consultar el vídeo de la sessió informativa en línia que vam dur a terme el passat divendres 1 d'octubre sobre la nova convocatòria del programa Europa Creativa MEDIA 2021-2027 de suport al European Co-Development.

L’objectiu de la jornada era incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català a la nova convocatòria European Co-development (CREA-MEDIA-2021-CODEV), adreçada a col·laboracions de dues o més productores audiovisuals per al desenvolupament d'un projecte audiovisual amb potencial internacional per a cinematelevisió o plataformes digitals, i la data límit de presentació de sol·licituds de la qual és el 17 de novembre de 2021.

La sessió, que es va dur a terme en un format molt dinàmic, va permetre la contribució dels assistents, que van poder plantejar els seus dubtes i formular les seves preguntes.

Des del següent enllaç podeu veure la el vídeo de la sessió:

I també podeu consultar el vídeo amb els destacats més importants de la convocatòria:

7/10/2021

Consulteu el vídeo de la sessió informativa en línia del passat divendres 1 d'octubre sobre la nova convocatòria MEDIA de suport al European Co-Development, el termini de la qual és el 17 de novembre.

I també podeu consultar el vídeo amb els destacats més importants de la convocatòria.