Disponible el vídeo de la sessió sobre màrqueting digital de cinema el 2020 amb The Film Agency

Ja està disponible el vídeo del taller online sobre 'Màrqueting digital de cinema el 2020: cap a una nova normalitat' que van dur a terme l'Oficina MEDIA España i The Film Agency el passat 20 de maig de 2020.

El taller, impartit a través de l'aplicació BlueJeans de manera gratuïta, s'adreçava a professionals de la producció, la distribució, la creació o l'emprenedoria del sector cinematogràfic.

Sarah Calderón (Directora de The Film Agency), Celia Fumanal (Directora d'Innovació de The Film Agency) i Raquel Cabrera (Directora d'Estratègia a The Film Agency) van ser les ponents del seminari, que va comptar també amb la participació de Peter Andermatt (Director de l'Oficina MEDIA España). 

A la primera part del taller, impartida per Sarah Calderón, es van abordar les interessants i innovadores iniciatives que estan sorgint i accelerant aquest any arran de la pandèmia de Coronavirus (entrevistes online a professionals, sales virtuals de cinema o premieres en plataformes VoD, entre d'altres).

En segon lloc, de la mà de Celia Fumanal (Directora d'Innovació en The Film Agency), es va presentar el cas d'èxit d'European Film Challenge des dels seus orígens fins a l'actualitat. Recordem que aquest projecte és beneficiari d'Europa Creativa MEDIA a la convocatòria de Distribució online.

Finalment, Raquel Cabrera (Directora d'Estratègia en The Film Agency) va presentar, en primícia, les claus del nou Marché du Film Online del Festival de Cannes (al qual us recordem que us podeu inscriure per tan sols 95 euros fins al 29 de maig de 2020).

Podeu consultar el vídeo del taller des del següent enllaç (durant uns dies i per temps limitat):

21/5/2020

Podeu consultar el vídeo del taller des del següent enllaç (durant uns dies i per temps limitat)